18

ponedjeljak

veljača

2013

Novi klijenti

Ovaj tjedan odlučili smo predstaviti vam naše nove klijente i pozdraviti ih na službenom blogu Maga. Kako vrijeme prolazi, nekako se ne sjetimo uvijek predstaviti vam sve novosti o našim aktivnostima. U posljednjih nekoliko mjeseci potpisali smo nekoliko novih ugovora s novim klijentima, kao i proširili suradnju s nekoliko postojećih. Na proširenja suradnje smo uvijek posebno ponosni. Ovaj puta ćemo spomenuti nekoliko naših poliklinika koje su u procesima proširenja svoje ponude, te su u nove segmente poslovanja uključile i Mag kao pouzdanog poslovnog partnera.

Hvala svima na povjerenju koje ste nam pružili i koje nam pružate svih ovih godina.

mag informatika autoservisKao prvo pozdravljamo tvrtku ALD Automotive d.o.o. koji su sa prvim siječnjem počeli raditi u produkcijskoj okolini, te uspješno prešli na digitalno vođenje knjige urudžbenog zapisnika. Time su unaprijedili svoje poslovanje u segmentu vođenja digitalne arhive i document managementa - svaki dokument koji uđe u sustav se prati i u svakom trenutku se zna gdje se nalazi. Aplikacija je djelomično modificirana za potrebe ALD grupe; na primjer, dodano je pretraživanje dokumenata po broju računa kako bi pretraživanje partnerskih faktura bilo brže i učinkovitije.

Birokont knjigovodstveni servis iz Rovinja novi su korisnici aplikacije HUB. HUB aplikacija prilagođena je u potpunosti novim HUB obrascima. Sa prvim lipnjem 2013. godine kreće obavezna upotreba novih obrazaca, te je aplikacija spremna za nove kupce.

mag informatika autoservisAutoservis Zoki iz Karlovca je novi korisnik aplikacije Autoservis II. Zoki servis nam se pridružio na preporuku naših dugogodišnjih korisnika te su nakon kratkog testnog perioda počeli s punim radom u aplikaciji. Na njihovu smo zamolbu, iz njihove stare DOS aplikacije povukli stanje skladišta na dan 2. siječnja, te prebacili stanje u našu aplikaciju i zaključili inicijalno stanje skladišta na taj dan. Kako bi nesmetano radili, nadograđene su i određene funkcije po zahtjevima korisnika.

Autoservis Ivančan iz Vrbovca također je novi korisnik aplikacije Autoservis. Za potrebe rada servisa, nabavljeno je i računalo sa svom dodatnom opremom te mu je instalirana konačna verzija aplikacije s uključenom fiskalizacijom.

Pozdravljamo i Autoservis Bošnjak iz Osijeka kao novog korisnika aplikacije Autoservis I. Nakon duge potrage za kvalitetnim specijaliziranim softverom, obratili su se nama te smo im postavili probnu verziju - nakon kraćeg testiranja odlučili su se za osnovnu verziju aplikacije i počeli s radom 12. veljače.

Proširenja postojećih

U posljednjih mjesec dana proširili smo suradnju s čak troje naših stalnih i dugogodišnjih klijenata. Uvijek nam je posebno drago kada možemo sudjelovati u širenju poslovanja naših klijenata, jer s njima tada rastemo i mi. Poliklinike Monokl, Očna poliklinika za oftalmologiju i ginekologiju dr. Medić, dr. Žuljan i dr. Jukić iz Splita te Poliklinika Bilić Vision proširuju svoje radne kapacitete. Pomogli smo novim licencama i edukacijom novih djelatnika za rad u aplikaciji.

Svim novim korisnicima želimo dobrodošlicu u veliku obitelj korisnika poslovnih aplikacija Mag informatike, kao i ugodan rad u aplikacijama Maga!

ekipa Maga

Oznake: autoservis, aplikacija, klijenti, poliklinika

<< Arhiva >>