13

srijeda

veljača

2013

Siječanjski rezimé

Ponekad, čak i u najorganiziranijim tvrtkama, naiđe neki "ludi" mjesec ili tjedan. I ma koliko se trudili držati stvari pod kontrolom, čini vam se da sve nekako zaboravljate obaviti na vrijeme. Jedan od takvih mjeseci u Magu je, uvijek i redovno, mjesec siječanj.

Uz sve redovne poslove koji su dio svakodnevnice, siječanj 2013. je donio i cijeli niz neočekivanih događaja - od ogromnog broja upita potencijalnih klijenata do rješavanja zaostalih repova iz 2012. godine. Nije da se žalimo (tko se još na posao žalio ;-)), ali od prosječnih 20-tak poziva dnevno, u siječnju smo zabilježili nekoliko dana sa preko 150 primljenih poziva. I sve smo obavili i uspješno porješavali!

Hvalisanje

U prosjeku nam se dogodi da godišnje imamo 60-70 novih upita od potencijalnih klijenata. Do sada smo, samo u siječnju, zabilježili čak 20 novih upita za našim proizvodima što nas, naravno, posebno veseli. Tako smo već 25. siječnja ispunili 30% godišnje kvote. Doduše to nam i daje onaj dodatni dio stresa jer uz svaku ponudu ide i probna verzija aplikacije (koja je u Magu potpuno besplatna), pa gužva s instalacijama, puno telefoniranja, puno prezentacija i nadamo se usput, dobroj prodaji ;-) Nekad je gužva, nekad i nismo dobre volje, ali za naše klijente uvijek svi imamo i osmijeh i vremena.

Treba li uopće reći da je klijent onaj za kojeg uvijek morate imati volje, vremena i osmjeh? Mi imamo. Nama to nije teško, jer mi imamo najbolje klijente na svijetu! :-)

P.S. i ako zaboravimo tu i tamo nešto, nemojte nam zamjeriti. Pošaljite nam mail, odmah ćemo se javiti.

Pozdrav iz Maga!

Oznake: siječanj, sijecanj, mag informatika, retrospektiva, wau, puno posla

<< Arhiva >>